Bent u op zoek naar een cleanroom assembly service? Meilink Precision Cleaning zorgt ervoor.

Moet u voldoen aan strikte reinheidseisen? Meilink Precision Cleaning levert cleanroom assembly service voor optimale reinheid. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de hightechindustrie en zijn bekend met uiteenlopende assemblagetechnieken. Zo maken we uw product beter reinigbaar en sluit het perfect aan op de vereisten. Meilink Precision Cleaning zorgt ervoor. Aantoonbaar en traceerbaar.

Goede assemblage service en jarenlange ervaring

Assemblage en testen in cleanrooms is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Strikte naleving van reinheidsprotocollen tijdens de laatste fases van het proces zijn daarbij van cruciaal belang. Meilink Precision Cleaning assembleert uw gereinigde onderdelen graag voor u. Onze mensen hebben jarenlange ervaring in de hightechindustrie. Het voordeel hiervan is dat zij bekend zijn met uiteenlopende assemblagetechnieken. Een ander voordeel van deze kennis is dat Meilink Precision Cleaning ook advies kan geven over assemblages. Daarmee helpen wij uw product of samenstelling beter reinigbaar te maken en perfect aan te laten sluiten op de vereisten.

Cleanroom assembly oplossingen op maat

Met meer dan 10 jaar ervaring, kunt u op ons vertrouwen als specialist op het gebied van Cleanroom assembly. Bij Meilink Precision Cleaning kunt u daarom niet alleen terecht voor uitvoering, maar onze ervaren engineers denken graag met u mee zodat uw proces optimaal wordt ontworpen en maximale efficiëntie levert. Onze ervaring en expertise kunnen obstakels in het proces voorkomen. “Better design for better cleaning”. Zo vinden we samen oplossingen die precies zijn afgestemd op het bereiken van uw doelstellingen!

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag advies aan!

Of neem contact met ons op:

 +31(0)40 - 737 01 99

Referenties

"Meilink is eigenlijk een verlengstuk van onze organisatie. Wij bouwen al jaren op hun betrouwbare, betrokken manier van werken en hun hoogwaardige kennis."”

Een jarenlange hightech klant