Meilink Precision Cleaning biedt met cleanrooms de ultraschone reiniging en kwalificatie die u zoekt!

Moet uw product voldoen aan strikte reinheidseisen? Meilink Precision Cleaning reinigt uw product conform de hoogste reinheidseisen, tot zelfs Grade 1 niveau. Dat doen we geautomatiseerd, maar ook handmatig in onze cleanroom. Meilink Precision Cleaning zorgt ervoor. Aantoonbaar en traceerbaar.

Optimale reinheid gegarandeerd

Strikte naleving van reinheidsprotocollen tijdens de laatste fases van het productieproces zijn van cruciaal belang. Geautomatiseerd, maar ook handmatig. Zo kunnen wij producten met complexe vormen, van fijne detaillering en moeilijk bereikbare posities, effectief reinigen. Geautomatiseerde reiniging doen wij via onze state-of-the-art ultrasone reinigingslijn. Handmatige reiniging gebeurt met speciale middelen, maar vooral met de grootste zorg. Niet alle materiaalsoorten zijn geschikt voor nat reinigen. Wij adviseren per product wat de best passende methode is, of het nu een onderdeel van 2mm of 2m is, of alles wat daartussen zit.

Waarom is een cleanroom belangrijk?

Een cleanroom is belangrijk om verschillende redenen:

  • Ze waarborgen de kwaliteit van producten door het risico op contaminatie te minimaliseren.
  • Ze kunnen de houdbaarheid van producten verlengen en de veiligheid van producten verbeteren.
  • Ze zijn essentieel in de biotechnologie-industrie, waar wetenschappers werken met levende organismen, waaronder bacteriën, virussen en cellen, die gevoelig zijn voor besmetting.
  • Ze kunnen bijdragen aan vermindering van afval en milieuvervuiling, omdat ze helpen de noodzaak van corrigerende acties of terugroepacties te voorkomen.

Meilink Precision Cleaning; dé specialist in de hightechindustrie

Meilink Precision Cleaning is een sterk groeiende specialist in dienstverlening voor toeleveranciers en OEM-ers in de hightechindustrie. Met ervaren specialisten streven we naar de beste service in High Precision Cleaning. Dit vergt kennis, maar bovenal betrokkenheid bij de wereld van onze klanten én bij elkaar. Door onszelf iedere keer uit de dagen en te ontwikkelen, kunnen we grenzen verleggen. Dat doen wij samen met onze betrokken club specialisten.

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag advies aan!

Of neem contact met ons op:

 +31(0)40 - 737 01 99

Referenties

"Meilink is eigenlijk een verlengstuk van onze organisatie. Wij bouwen al jaren op hun betrouwbare, betrokken manier van werken en hun hoogwaardige kennis."”

Een jarenlange hightech klant