Hightech cleaning

In hightechindustrieën zoals de farmacie, biofarma, semiconductor-industrie en de food-industrie, maar ook op onderzoekscentra van universiteiten speelt de juiste reiniging, oftewel hightech cleaning een essentiële rol. De complexiteit van de producten en de gevoeligheid van de apparatuur vereisen een hoge mate van precisie, grondigheid en deskundigheid bij het reinigen. Bij Meilink Precision Cleaning zijn we specialist in hightech cleaning en weten we als geen ander dat het van zeer cruciaal belang is voor onze klanten.

Waarom is hightech cleaning belangrijk?

In de hightech industrie kan de impact van stof en bacteriën een desastreus gevolg hebben. Hightech cleaning zorgt ervoor dat kwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie van de productieprocessen van producten gehandhaafd kunnen worden. Verontreinigingen en deeltjes kunnen negatieve effecten hebben op elektronische apparatuur en processen, waardoor deze minder betrouwbaar worden en  zelfs falen kan optreden. Dit kan leiden tot hoge reparatiekosten, productuitval en/of vertraging in de productietijd. Bovendien kunnen deze verontreinigingen, indien niet op tijd verwijderd, ook leiden tot een verminderde levensduur van de apparatuur en de producten.

Meilink Precision Cleaning: Van reinigen tot verpakken

Meilink Precision Cleaning is gespecialiseerd in reinigingsdiensten voor de hightech-industrie. We gaan tot het uiterste om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, en als dat nodig is, zelfs tot op moleculair niveau. Uw product wordt door ons volgens alle eisen schoon en compleet verpakt. We beschikken over cleanrooms met de benodigde certificaten, waardoor wij uw product conform de hoogste reinheidseisen, tot zelfs Grade 1 niveau kunnen reinigen. Dat doen we geautomatiseerd via onze state-of-the-art ultrasone reinigingslijn, maar ook handmatig met speciale middelen. Elk product dat wij reinigen, behandelen wij bij Meilink Precision Cleaning met de grootste zorg. 

Bij Meilink Precision Cleaning combineren we onze kennis en expertise met die van u om problemen te voorkomen en oplossingen te vinden. Bekijk hier ons volledige dienstenaanbod [link]. Wilt u meer weten over hightech cleaning of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag advies aan!

Of neem contact met ons op:

 +31(0)40 - 737 01 99

Referenties

"Meilink is eigenlijk een verlengstuk van onze organisatie. Wij bouwen al jaren op hun betrouwbare, betrokken manier van werken en hun hoogwaardige kennis."”

Een jarenlange hightech klant