Zomeractie Cleaning Capaciteit

Flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid

Wij draaien door deze zomer!

Voor veel producerende bedrijven betekent de zomervakantie een tijdelijke stop of beperkte capaciteit wegens minimale bezetting. Als het gaat om accurate cleaning hoeft hier deze zomer geen rem op te zitten, want Meilink Precision Cleaning blijft gewoon open. Onze vaste klanten kunnen op ons blijven rekenen voor Precision Cleaning. Bent u nog geen vaste klant, ook dan staan wij voor u klaar!

High Precision Cleaning

Wilt u High Precision Cleaning (CG 2 Vacuüm of hoger), dus inclusief Bake Out of RGA-meting, bel ons dan voor de mogelijkheden.

Is cleaning niet uw hoofdzaak?

Cleaning conform alle vereisten vergt specialistische kennis, ervaren mensen en de beschikking over hoogwaardige apparatuur. Voor ons is cleaning geen bijzaak maar een kernactiviteit waarmee wij vooroplopen in de hightech-sector. U kunt daar wanneer u maar wilt de beschikking over hebben, zonder de vaste lasten en constante zorg voor actuele kennis. Het is altijd het overwegen waard om eens te praten over de kosten en baten van uitbesteden in vergelijking tot zelf doen. Vraag gerust, dan bekijken wij graag open en eerlijk wat voor u de beste optie is.

Direct meer weten?

Heeft u een concrete vraag of wilt nu direct meer weten? Neem dan contact op met Ivo Moerenhout: +31 (0)6 10044919 of stuur een mailbericht: ivo.moerenhout@innovar-cc.com

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug

Referenties

"Meilink is eigenlijk een verlengstuk van onze organisatie. Wij bouwen al jaren op hun betrouwbare, betrokken manier van werken en hun hoogwaardige kennis."”

Een jarenlange hightech klant