U moet voldoen aan strikte reinheidseisen?

Wij zorgen ervoor. Aantoonbaar en traceerbaar.

Bij Meilink draait alles om kleine details en zeer hoge accuratesse. Met High Precision Cleaning leveren wij vitale diensten aan leidende bedrijven in verschillende sectoren van de hightechindustrie zoals semicon, OLED en medical. De zeer gevoelige apparatuur en componenten moeten aan strikte reinheideisen voldoen om in hightechproductie-omgevingen toegepast te kunnen worden. Wij reinigen, kwalificeren o.a. met RGA-metingen, assembleren en verzorgen het cleanroom verpakken van uw product. Gedocumenteerd en gecertificeerd. Zo maken wij dat u aan de eisen voldoet.

Toonaangevende expertise

Natuurlijk leveren wij diverse diensten op maat van de behoefte van klanten. Maar ons werkelijke product is unieke expertise op het gebied van ultraschone reiniging, testen en kwalificatie. Doordat wij constant de grenzen van ons vakgebied verkennen of verleggen, blijven wij voorop lopen en wordt Meilink zelfs als maatstaf aangemerkt door vooraanstaande partijen in de hightech-sector. Dit maakt dat u niet zelf over alle expertise hoeft te beschikken. U hoeft het ons alleen maar te vragen.

Hoe werkt dat precies?

Laten we praten

Of bel gewoon direct:
+31(0)40 – 737 01 99

  • Grade 1 t/m 4 reiniging
  • Gecertificeerd en geaccrediteerd
  • Complete ondersteuning
  • Aantoonbaar & Traceerbaar

Zorgen dat het goed komt

Wat ons Meilink maakt

Meilink is een specialist en een betrokken projectpartner die maatwerk levert voor een bijzondere niche: merkproducenten en toeleveranciers in de hightech maakindustrie. Wij kijken verder dan wat met het blote oog zichtbaar is. Onze mensen zijn toegewijd, kritisch op wat zij doen en in hoge mate zelfsturend als het gaat om het bewaken van nauwkeurigheid. Simpelweg de beste zijn in Hightech Precision Cleaning, dat is wat ons drijft in wat wij doen.

Waarom klanten voor Meilink kiezen:

  • Thuis in de hightech OEM-keten
  • Gecertificeerd en geaccrediteerd
  • Eén loket, één aanspreekpunt.
  • Kennishouder die meedenkt
  • Waarborg voor zekerheid

Referenties

Vertrouwde partner voor toonaangevende klanten

Referenties

"Meilink is eigenlijk een verlengstuk van onze organisatie. Wij bouwen al jaren op hun betrouwbare, betrokken manier van werken en hun hoogwaardige kennis."”

Een jarenlange hightech klant