Klantcase FenS Meilink Precision Cleaning Grade 1 reinheid

ultramoderne wasstraat bij Innovar Cleaning Control

Meilink Precision Cleaning Cleaning Control is al geruime tijd een betrouwbare partner van FenS. Samen streven we naar volledige klanttevredenheid. Om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van reinheid, maken we gebruik van de geavanceerde Deconex High Purity Cleaners van FenS. Deze innovatieve reinigingsmiddelen hebben bewezen bij te dragen aan de Grade 1 reinheid die we nastreven.

In de onderstaande video nemen we je graag mee naar onze ultramoderne wasstraat bij Meilink Precision Cleaning Cleaning Control. Dit is het kloppend hart van onze reinigingsactiviteiten en een plek waar onze jarenlange samenwerking met FenS tot uiting komt. De video biedt een uniek kijkje achter de schermen en laat zien hoe we gebruikmaken van de Deconex High Purity Cleaners om onze reinigingsprocessen te optimaliseren.

Bij Meilink Precision Cleaning Cleaning Control begrijpen we het belang van een grondige en betrouwbare reiniging, vooral in sectoren waar Grade 1 reinheid essentieel is, zoals de farmaceutische, medische en elektronische industrie. Door de samenwerking met FenS kunnen we onze klanten een hoog niveau van reinheid garanderen en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.