Cleaning

Bake out

Het uitstoken van onderdelen is een extra reinigingsstap. Door de verhoogde temperatuur ontstaat een hogere afgifte van moleculen, waardoor uw product nog schoner wordt. Standaard bestaat deze procedure uit een uitstookstap op 120°C gedurende 24 uur. Andere temperaturen en tijden zijn uiteraard ook mogelijk. Daarnaast kan nog gekozen worden tussen een atmosferische uitstookstap op overdruk met XCDA flush of een uitstookstap op vacuümdruk. Wij adviseren u graag over de verschillende uitstookmogelijkheden aangezien niet elke materiaalsoort, geometrie of assembly op dezelfde manier uitgestookt mag worden. Stel gerust uw vraag!

Assembly

Cleanliness Qualification

Met RGA-metingen en deeltjeskwalificatie zorgen wij ervoor dat u er zeker van bent dat uw producten aan de reinheidseisen voldoen. Voor rest-gas-analyses (RGA) hebben wij 5 verschillende RGA-systemen in huis, met een inhoud van 8 liter tot 1.500 liter, zodat wij altijd het best passende systeem kunnen inzetten. Uiteraard werken wij met speciale hijs- en hefmiddelen om zorgvuldig met uw product om te gaan. Voordat elk product de cleanroom verlaat voeren wij een deeltjeskwalificatie uit. Dat gebeurt onder andere met ultraviolet licht voor een visuele check op deeltjes. Andere technieken die wij aanbieden zijn PMC en ORK.

Clean Assy

Dit zijn cleanroomschone en bestendige plastic zakken en blokzakken die de producten beschermen tegen crosscontaminatie. Deze verbruiksmaterialen zijn van vitaal belang voor effectieve cleanroomactiviteiten. De zogeheten Clean Assy producten van Meilink Precision Cleaning hebben wij als service ontwikkeld, maar zijn al vrij snel uitgegroeid tot een volwaardige dienst aan klanten. Of het nu gaat om bodemvellen of blokzakken – met of zonder gaten en/of tape – u kunt bij ons terecht voor de Clean Assy die past bij werk dat accuraat en efficiënt gedaan moet worden. Meer weten of bestelling plaatsen?

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag advies aan!

Of neem contact met ons op:

 +31(0)40 - 737 01 99

Referenties

Vertrouwde partner voor toonaangevende klanten